Om oss

Playson.se startades 2017 av ett gäng mammor som allihop kände att det saknades en hel del produkter i den Svenska e-handeln. Vårt mål har alltid varit att du ska kunna hitta produkter med hög kvalitet och med ett högt användarvärde i vår butik. Med ett högt användarvärde menar vi att produkten ska hjälpa dig att lösa ett problem och gå att använda under en lång tid.  

Vi som jobbar älskar att låta smarta produkter lösa problem stora som små. Hittar du produkten hos oss kan vi lova dig att du kommer att ha nytta av den. Vi utökar ständigt våra produktkategorier dock har vi valt att skynda långsamt med bra produkter än att ta in saker som inte uppfyller våra krav.

Alla produkter du köper hos oss uppfyller de krav som ställs på produkter som säljs inom EU och Sverige. 

Vi har valt att arbeta med Klarna för alla betalningar och paket skickar vi samma dag som du beställer. Paketen levereras av Postnord. Du kan vara trygg när du beställt hos oss. 

För att återgå till grundarna har vi arbetat med e-handel i olika former sedan 2009. Det är genom playson.se vi har nått de större massorna och våra produkter fått riktigt fotfäste i norden.

Vill du kontakta oss gör du det bäst via info@playson.se

Företagsinformation

Organisationsnummer: 556460-5326
Företagsnamn: Presolvera Redovisning AB
Besöksadress: VITABERGSVÄGEN 4
Ort: 439 54 Åsa
Län: Hallands län

Leave a Comment